fbpx

ID Coaching

Stap 1

Intake

Stap 2

Assessment

Stap 3

Coaching

ID Coaching

Stap 1: Intake

STAP 1: Gratis Consult bij ASTC Civiel

Je hebt besloten om fitter en sterker te worden dan ooit tevoren – awesome! Onze missie is om jouw doelstellingen te laten behalen, je gedurende het gehele process blessurevrij te houden en zeker te stellen dat je het maximale en beste resultaat behaald op basis van onze programmering.

30-45 minuten gratis persoonlijke consult

Je gaat beginnen met het consult die ongeveer 30-45 minuten zal duren.We bespreken tijdens het consult je fitnessdoelen, of je op het moment al sport, een fitness programma volgt, je trainingsleeftijd, blessures, wat voor werk je doet etc.. Ook willen we zo samen met jou bekijken waar je naar opzoek bent qua begeleiding. Voor ons als coaches is dit het moment om erachter te komen wat jij nu echt wilt. Wij willen de kern van jou doelstelling naar boven halen.

Zodoende creëren we een sterk fundament van waar we samen met jou aan je doelstelling gaan werken. Ook zal in dit gesprek naar voren komen wat de werkwijze zal zijn gedurende de vervolgperiode. Je hebt de afspraak met onze head coach Paul of met één van onze andere Coaches.

ASTC LOGO wit

Erkenning

sbb-logo

Partners

Copyright © 2018 door Arminius Selectie Trainingscentrum. Alle rechten voorbehouden.
De getoonde teksten zijn eigendom van Arminius Selectie Trainingscentrum en mogen niet worden gebruikt of gedeeld in welke vorm dan ook.