fbpx

Home

Werken bij de overheid, dat is jouw droom. De ervaren instructeurs van Arminius Selectie Trainingscentrum kennen jouw droom. Zij hebben die droom waargemaakt en werken of hebben gewerkt bij de overheid.

Trainingen Advies Infodagen

Wees voorbereid op een baan binnen de overheid

Optimale Voorbereiding

Arminius Selectie Trainingscentrum (ASTC) biedt jou een unieke kans. Wij weten als geen ander wat er fysiek en mentaal van jou wordt verwacht tijdens de toelating en de opleiding. Met onze begeleiding, kennis en ervaring ben jij optimaal voorbereid voor een (specialistische) carrière binnen defensie, politie, justitie, brandweer of privé(beveiligings)sector. Binnen het ASTC bundelen we onze krachten vanuit een netwerk van mensen die werkzaam zijn of werkzaam geweest zijn binnen de overheid.

ervaren instructeurs en groot netwerk

Wil jij je kansen vergroten?

Maak kennis met

Wat we doen / Wie we zijn

Samenwerken aan jouw ambitie

Het ASTC biedt gepersonaliseerde trainingen aan, afgestemd op de individuele capaciteiten en doelstellingen. Of jij nu "spijkerbroek", man of vrouw bent met ambitie voor een krijgsmachtdeel, politie, justitie of brandweer. Of jij bent actief dienend bij de krijgsmacht/overheid en jij wilt doorstromen naar een functie bij gespecialiseerde eenheden. Wij bereiden kandidaten fysiek en mentaal voor op de selectie eisen of opleiding naar keuze.

WACHT NIET LANGER

VRAAG INFORMATIE AAN

Vul dit formulier in en wij zullen contact met je opnemen op de aangegeven datum.
We zullen ons best doen om deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

ASTC LOGO wit

Erkenning

sbb-logo

Partners

Copyright © 2018 door Arminius Selectie Trainingscentrum. Alle rechten voorbehouden.
De getoonde teksten zijn eigendom van Arminius Selectie Trainingscentrum en mogen niet worden gebruikt of gedeeld in welke vorm dan ook.