fbpx

Infodagen

INFODAGEN

In samenwerking met desbetreffende eenheden en overheidsinstanties organiseren wij infodagen bedoeld om te zien waar je staat en of je lichamelijk klaar bent voor de fysieke selectie eisen. Dit gaan we doen door middel van diverse testen en een workout onder leiding van ervaren instructeurs.
Iedereen die solliciteert naar een militaire functie of politie functie, doorloopt een selectie- en keuringsproces. Alleen als je alle onderdelen positief afrondt, kun je daadwerkelijk in dienst treden. Om je een beter beeld te scheppen wat jou te wachten staat voor de fysieke selectie eisen, opleiding en operationele werk geven wij verspreid over het jaar diverse vrijblijvende infodagen.
Het doel van onze infodagen is om je vragen over het voorbereiden voor de diverse fysieke selectie eisen of de opleidingen zo goed mogelijk te beantwoorden, en zullen we een training geven gebaseerd op hoe wij van Arminius Selectie Trainingscentrum je hierop kan voorbereiden.
Omdat we de eisen niet op een officiële locatie afnemen zit er geen druk achter en kunnen we middels individuele terugkoppelingen aangeven of je voldoende belastbaar bent en je kan inschrijven voor de officiële test.

 

ASTC LOGO wit

Erkenning

sbb-logo

Partners

Copyright © 2018 door Arminius Selectie Trainingscentrum. Alle rechten voorbehouden.
De getoonde teksten zijn eigendom van Arminius Selectie Trainingscentrum en mogen niet worden gebruikt of gedeeld in welke vorm dan ook.