fbpx

Fit Veteran TAC GRP

Fit Veteran

Het concept van Robbin Dekker – Recon Performance Training.

FIT VETERAN is een project om veteranen weer actief in de sport te krijgen. Vaak zien we dat er tijdens de actieve diensttijd van militairen veel gesport word. Echter zodra men de dienst verlaat, komt het vaak voor dat het sporten en de conditie hard achteruit gaat. Oorzaak is meestal de drukte van het leven en geen verplichte sportmomenten meer te hebben. Na enige tijd uit dienst kijk je als veteraan in de spiegel en herken je jezelf niet meer. Om dat proces tot een halt te roepen en zelfs om te keren is FIT VETERAN in het leven geroepen. Samen met andere veteranen weer terug naar de gym. Op je eigen niveau sporten. Krik krakken en draven zoals we dat bij de baas noemden.

Voor diegene die weer bij start moeten beginnen rustig aan. En eenmaal weer een tijd lekker bezig gaan de remmen los. Rammen met je kast!

Sporten is ook een ideaal middel tegen PTSS. Het is geen wondermiddel maar het helpt. En alle kleine beetjes helpen. Samen met mede veteranen sporten schept weer een kameraadschap waarbij je niet hoeft uit te leggen hoe het zit. De andere veteranen begrijpen immers donders goed hoe de vork in de steel zit. We zijn absoluut geen therapeuten. Maar sporten met de maten is zeker therapeutisch.

ASTC- Civiel geeft elke zaterdag 09:00 de mogelijkheid om mee te trainen in en om het centrum van Arminius Selectie Trainingscentrum aan de Voltastraat 17H te Zwolle.

Kosten hiervoor zijn vrijwillig en naar eigen inzicht. Waarom? Omdat we als veteranen onderling immers wel weten dat de kachel moet roken, maar we ook snappen dat als het even niet kan, het simpelweg niet kan. Belangrijker is dat je komt trainen en zo jezelf weer fitter maakt. Zowel fysiek als mentaal.

ASTC LOGO wit

Erkenning

sbb-logo

Partners

Copyright © 2018 door Arminius Selectie Trainingscentrum. Alle rechten voorbehouden.
De getoonde teksten zijn eigendom van Arminius Selectie Trainingscentrum en mogen niet worden gebruikt of gedeeld in welke vorm dan ook.