fbpx

ID Coaching Assesment TAC GRP

Stap 1

Intake

Stap 2

Assessment

Stap 3

Coaching

Stap 2: Assessment

Een van de belangrijkste doelen van onze coaches is niet alleen om te zorgen dat jij persoonlijk succesvol bent in het behalen van jouw doel, maar ook dat jij doelen kunt blijven ontwikkelen en vol kunt houden op de lange termijn. De Assessment sessies zijn bedoeld om een goed beeld te krijgen hoe jouw bewegingspatroon is.

Na je intake is de volgende stap (stap 2) “Assessment”. De doelstelling van het assessment is meerledig. Enerzijds geeft het ons als coach een beeld wat jouw fysieke instapniveau is. Dit varieert van: inzicht krijgen hoe jij beweegt, tot wat op dat moment jouw niveau van fitness is. Op deze manier zijn wij als coaches in staat om met jou de weg in te slaan die het beste past bij jouw einddoelstelling. Dit alles om het fundament, wat tijdens de eerste stap is gelegd, verder te versterken.

De Assessment sessies kosten € 150,00 voor 2 trainingen van 45-60 min. Het is de ideale gelegenheid om verder kennis te maken met onze werkwijze. Jij krijgt inzicht in jouw fitness niveau, leert ons kennen en niet onbelangrijk de coach.

Na deze ± 1 week evalueren wij jouw Fitness niveau en bekijken we welk programma het beste bij jouw past. Dit doe jij samen met jouw coach en gezamenlijk bekijken jullie wat nog eventuele aandachtspunten zijn.

ASTC LOGO wit

Erkenning

sbb-logo

Partners

Copyright © 2018 door Arminius Selectie Trainingscentrum. Alle rechten voorbehouden.
De getoonde teksten zijn eigendom van Arminius Selectie Trainingscentrum en mogen niet worden gebruikt of gedeeld in welke vorm dan ook.