fbpx

ID Coaching Programming & Coaching TAC GRP

Stap 1

Intake

Stap 2

Assessment

Stap 3

Coaching

Stap 3: Coaching en Programming

Na het consult en assessment gaat de coach aan de slag om een programmering weg te zetten die jouw gaat helpen in het bereiken van jouw doelstelling. Wat wij als coaches altijd mee zullen nemen in het vormgeven van de programmering is dat jouw tijd kostbaar is. Met dit in ons achterhoofd willen we er zorg voor dragen dat jij het maximale uit jouw training kunt halen, elke keer weer.

Vanuit dit oogpunt klinkt het logisch, maar het zal wel de basis vormen van het traject dat we samen met jou aan zullen gaan. Investeren in kwaliteit (mechanics) en pas wanneer deze basis sterk genoeg is zullen er kleine vervolgstappen worden gezet. Jij kunt er van uitgaan dat de coaches nauwgezet dit proces monitoren.

Naast het feit dat we samen met jou aan de slag gaan met het behalen van jouw doelstelling, willen we een weg met jou inslaan die verder gaat dan alleen het moment van training. Zo willen we jou meenemen in een proces van bewustwording in aspecten die in relatie staan met trainen en presteren. Denk hierbij aan factoren als voeding, slaap, stress en herstel. We willen jou naast het begeleiden tijdens de trainingen, meenemen in een proces van eigenaarschap dat gericht is op ‘duurzaam presteren’. Kwaliteit van trainen en kwaliteit van leven zullen hierbij hand in hand gaan.

Wat is de volgende stap?

Zodra wij samen op jouw gewenste doel zitten dan houd het bij ons niet op. Je kan jouw “contract” bij ons dan downgraden of upgraden naar de Small Group òf onze Target Hour momenten.

TARGET HOUR

Wil jij in een vrijere rol toch kunnen trainen en werken aan jou doelstellingen, op momenten dat dit jou volledig uitkomt? Het Arminius Selectie- en Trainingscentrum biedt jou deze mogelijkheid. Wij maken het mogelijk, zodat jij aan jou eigen, persoonlijke doelstellingen kunt werken, gebruik makend van de box en haar materialen.

Uiteraard zal er wel een coach aanwezig zijn waar jij op terug kunt vallen en die jou van aanwijzingen kan blijven voorzien. Om voor deze vorm van training in aanmerking te komen, dient in overleg met de headcoach of een andere coach wel vastgesteld te worden dat jij ook daadwerkelijk voor deze vorm van trainen in aanmerking komt. Voor deze beeldvorming zullen we kort met je in gesprek gaan om bijvoorbeeld je trainingshistorie en blessureverleden vast te stellen. Uiteraard is het altijd mogelijk om vanuit deze vorm van trainen over te stappen naar één van de andere diensten die het ASTC biedt.

ASTC LOGO wit

Erkenning

sbb-logo

Partners

Copyright © 2018 door Arminius Selectie Trainingscentrum. Alle rechten voorbehouden.
De getoonde teksten zijn eigendom van Arminius Selectie Trainingscentrum en mogen niet worden gebruikt of gedeeld in welke vorm dan ook.