fbpx

Small Group TAC GRP

Small Group

Naast de mogelijkheid tot individuele begeleiding, is er ook de mogelijkheid tot small group trainingen. Trainingen die bestaan uit groepjes van maximaal 4 personen, waarin jij samen met anderen aan vergelijkbare doelen werkt, echter zonder jouw persoonlijke doelstelling uit het oog te verliezen. Door deze kleine groepsgrootte zijn wij als coaches in staat om nog steeds de kwaliteit te waarborgen waar we voor willen staan. Ook in deze lessen zal er gewerkt worden aan aspecten die overstijgend zijn aan de training zelf.

 

Denk hierbij aan onderwerpen als herstel, voeding, slaap en mindset. Ook hier met als doel om samen met jullie op pad te gaan naar jullie doelstelling, maar ook naar een duurzaam leven waarin kwaliteit van bewegen de boventoon voert. Daarnaast willen we jullie meenemen in een stuk eigenaarschap wanneer het gaat om jullie health en performance.

 

Wanneer jij dat gevoel van de groepslessen weer wilt ervaren, echter waarin kwaliteit nog meer wordt benadrukt, dan is dit de ideale stap voor jou!

 

Neem via het onderstaande formulier contact met ons op.

2 x per week

15,-Per les

3 x per week

12,50Per les
ASTC LOGO wit

Erkenning

sbb-logo

Partners

Copyright © 2018 door Arminius Selectie Trainingscentrum. Alle rechten voorbehouden.
De getoonde teksten zijn eigendom van Arminius Selectie Trainingscentrum en mogen niet worden gebruikt of gedeeld in welke vorm dan ook.