fbpx

Veelgestelde vragen

veelgestelde vragen - Arminius Selectie Trainingscentrum

Veelgestelde vragen

1. Wat kan je van het Arminius Selectie Trainingscentrum verwachten(ASTC) ?

Het ASTC biedt gepersonaliseerde trainingen aan, afgestemd op de individuele capaciteiten en doelstellingen. Of jij nu "spijkerbroek", man of vrouw bent met ambitie voor een uniformberoep. Of jij bent actief dienend bij één van de uniformberoepen en jij wilt doorstromen naar een functie bij gespecialiseerde eenheden. Wij bereiden kandidaten fysiek en mentaal voor op de selectie eisen of opleiding naar keuze.

2. Bieden jullie alleen trainingen aan uniformberoepen?

Nee. We bieden ook onze diensten aan de privésector, zoals bijvoorbeeld: Beveiliging, Vessel Security etc.

3. Voor welke eenheden waar je naar toe kan doorstromen bereiden jullie de kandidaten voor?

Alle gespecialiseerde uniformberoepen.

4. Geven jullie alleen maar persoonlijke trainingen?

Nee. We informeren en adviseren de kandidaat daar waar nodig is, zoals bijvoorbeeld: voedingsadvies, up to date eisen, do's en dont's. Alle vragen die de kandidaat heeft proberen we zo goed mogelijk te beantwoorden.

5. Als ik gebruik wil maken van jullie diensten, waar kan ik me aanmelden?

Stuur een mail naar aanmelden@arminius-stc.com met daarin de volgende punten verwerkt: doel, motivatie, woonplaats en eventueel referentie. Nadat we de mail hebben ontvangen zullen we je uitnodigen voor een intakegesprek.

6. Wat moet ik me bij een intakegesprek voorstellen?

Gedurende dit gesprek zullen we een profielschets van je maken en beoordelen we je motivatie. We lichten uitgebreid toe wat onze werkzaamheden zijn en je leert kennis maken met het ASTC.

7. Ik woon niet in de buurt van Zwolle, wat nu?

Inmiddels zijn we landelijk uitgerold en kan je nadat je op de hoofdvestiging een intest hebt gedaan, over worden gedragen naar een ASTC-Locatie te Assen, Arnhem, Barendrecht of Weert.

8. Wat zijn de kosten van jullie diensten?

De kosten hangen af van wat je doel- en behoeftestellingen zijn, dat verschilt per persoon. Onze prijzen zullen we middels een terugkoppeling bekend maken dat binnen vijf werkdagen wordt toegezonden na het intakegesprek.

9. Ik zie ook dat jullie infodagen organiseren, wat houd dit in?

Het ASTC organiseert infodagen om beeld en geluid te geven hoe belangrijk een gedegen voorbereiding is, in combinatie met hoe om te gaan met bepaalde omstandigheden(stress, prestaties) zullen wij de kandidaten spiegelen en evalueren.

10. Geven jullie ook alleen trainingsschema's af?

Nee. Onze voorkeur gaat uit naar persoonlijk begeleide trainingen. Indien de kandidaat geschikt bevonden wordt om zelfstandig te kunnen trainen met een schema, zullen we het schema in combinatie met 1 op 1 sessies op de kandidaat af stemmen.

ASTC LOGO wit

Erkenning

sbb-logo

Partners

Copyright © 2018 door Arminius Selectie Trainingscentrum. Alle rechten voorbehouden.
De getoonde teksten zijn eigendom van Arminius Selectie Trainingscentrum en mogen niet worden gebruikt of gedeeld in welke vorm dan ook.